Tur til Antigua

Mette_005.jpgI søndags tog mig, Amina, Anita og Stine en endagstur til Antigua, som ligger ca en times kørsel fra Guatemala City.

Det var så skønt at få et lille bræk fra al slummen, skraldet i gaderne og presset om hele tiden at være på.

Ã…h, det var fantastisk at opleve Antigua, som er Guatemalas smukkeste by. Og den er virkeligt smuk!

Dejlige parker og smukke huse og fine hestevogne, der kører rundt. Men den var godt nok også turistet.

Vi mødte en amerikaner, vi kender fra Xela af, og både Anita og Stine mødte en de kendte fra Danmark helt tilfældigt, det er lidt underligt!

metteantigua_003.jpgOver middag fandt vi en SUPER restaurant, og jeg fik lasagne med salat og hvidløgsbrød, jeg kunne have tudet, så godt var det!!

Måtte også tage et billede af os, mens vi sad der i solen og spiste fantastisk middag og hørte Beatles musik.
I Tierra Nueva får vi skod mad, I fatter slet ikke, hvor klamt det er at få bønner og æg på 60 forskellige måder, jeg savner pasta!

Efter middagen gik vi lidt rundt i gaderne i Antigua og frydede os over, at der ikke lå affald alle vegne og hvor smukt, der var med alle bjergene og vulkanerne rundt og i landskabet.

Mette_004.jpgPludselig så vi op på en af vulkanerne, og den var begyndt at ryge! Der kom en stor røgsky op fra den, og vi var straks klar med kameraerne. Spændende, jeg har aldrig set en aktiv vulkan før.

Vi gik også på markedet og kom til at købe alt for mange ting igen, men de har bare så mange flotte ting, at man kan købe det hele.

Til gengæld er jeg blevet ret god til at prutte om priser! Jeg fik tre par øreringe for 30 Quetzales.. sælgeren ville have 25 stykket til at starte med. Det synes jeg selv var ret godt pruttet. 🙂