Mette på vulkaner

web_chicabal_015.jpgLørdag kørte vi klokken seks om morgenen ud til Vulkanen Chicabal. Den er ikke aktiv, og oppe i selve krateret har der dannet sig en sø nu, som er ca. 300 meter dyb inde på midten.

Efter lang tids bumlen på de små veje op til vulkanen, ankom vi endelig. Vi nåede også lige at sidde fast med bilen på et tidspunkt, så vi alle måtte ud og skubbe bilen fri.

I de situationer tanker man bare, at nu kan det da ikke blive værre. Men bilen kommer altid fri igen, ja, vi har prøvet det et par gange efterhånden..

Vulkanen Chicabal var meget stejl. Min værtsmor havde sagt, at det slet ikke var noget problem at bestige den. Men hun er sikkert kørt derop i bil. Vi tog stien gennem skoven. Badet i sved og ret trætte ankom vi endelig til toppen. Og sikken en udsigt der mødte os der! Det var utroligt smukt!

Skoven, krateret og de andre vulkaner i baggrunden var virkelig et fantastisk syn! Se endelig billederne, når de kommer på. Det er irriterende, at det bare aldrig er lige så smukt og fantastisk på billeder, som det er i virkeligheden, men I får nok en ide om, hvordan det var.

Efter vi havde stået og nydt udsigten og spist en kit/kat, gik turen ned mod søen og krateret, og der var en trappe, der gik derned. Den var virkeligt stejl, så man skule tage et skridt af gangen og gå meget langsomt, så det tog en evighed.

Endelig kom vi ned til søens bred, og så rystede vores ben så meget af syre! Det var en helt vild fornemmelse. Her to dage efter har jeg stadig rigtig ondt i mine lår, bare når jeg går almindeligt. Jeg er vist i rigtigt dårlig form, hehe.

Eller ogsÃ¥ er det bare den tynde luft, det plejer vi at undskylde det med hernede, hihi. Da vi sad nede ved søens bred og spiste frokost og fik fortalt en masse om vulkanen, kom skyerne pludselig rullende ind over søen, og sÃ¥ sad efter 5 minutter inde i en kæmpe sky – meget mærkeligt!

Efter lidt tid gik de væk igen, det føltes helt eventyr- og Ringenes Herre-agtigt at sidde der, mens skyerne kom ind og omsluttede os på den måde.

Nedturen gik selvfølgelig meget hurtigere end turen derop, hvilket var skønt, for vi var virkeligt trætte! Med bilen kom vi heldigvis også sikkert hjem, og det var en rigtigt fed tur, har taget nogle rigtigt flotte billeder, som jeg sender hjem snart!