Ankommet til Grenada

Lige i øjeblikket laver vi ikke ret meget andet end at dase den!

Vi er kommet til Granada, har været her et par dage, været pÃ¥ markedet i Masaya, som laver forskellige handicrafts – har blandt andet købt hængekøje!
Vi bor på et hostel der hedder the bearded monkey.. the place to be!

Det hostel har et kæmpe lækkert hus ved en sø uden for Granada, som hedder Laguna de Apoyo, det er faktisk en krater sø, så nogle steder er den 300 meter dyb, svært at forestille sig.

Mens vi var deroppe var der kanon vejr, virkeligt varmt, og vi badede i det blå, blå vand og hyggede os om aftenen med de andre gæster.

I dag er vi kommet tilbage ind til Granada, og tager direkte videre til Isla de Ometepe, som er en vulkan ø midt ude i Lago de Nicaragua, som er Nicaraguas største sø, den er mega stor og der er ferskvandshajer i..uuh, det eneste sted i verden der er ferskvands hajer.

Så siden sidst har jeg ikke lavet nogle farlige halsbrækkende ting, bare rolig.. jeg er kun blevet rigtigt rigtigt solbrændt, glemte solcremen i går, av!

Den 3. februar skilles mig og Maria, og jeg tager ud på Projektet ved Rio San Juan, som bliver noget af en oplevelse.

Indtil videre har jeg ringet til koordinatoren og aftalt hvor vi mødes.

Så alt, jeg ved, er, at jeg skal tage fra Isla de Ometepe med færgen til en lille flække, der hedder San Carlos.
Færgeturen tager 10 (!) timer og bliver nok ikke så sjov.

Men når jeg kommer til San Carlos ved jeg bare, at jeg skal tage en taxa hen til koordinatorens hus og mere ved jeg ikke..

Aner ikke hvor selve projektet ligger, men forestiller mig, at vi skal på en rimelig lang tur i kano op af floden Rio San Juan..og ud i ingenting, hvor jeg skal være den næste måned.